Recensies

Uiteraard ben ik ontzettend benieuwd hoe jij mijn boek ervaren hebt. Daarnaast helpt het ook anderen met de overweging om mijn boek over narcisme in relaties aan te schaffen. Kortom ik ben ontzettend blij als je hieronder wilt laten weten wat je van mijn boek: ‘Monddood – aan een narcist ontsnapt’ vindt? Laat je hier een recensie achter? Mijn hartelijke dank alvast!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Monddood - aan een narcist ontsnapt
Average rating:  
 13 reviews
 by Wendy
Wat een boek!!

Wat een boek. Ik ben helemaal geen lezer maar dit boek had ik binnen drie avonden uit. Het was alsof ik mijn eigen verhaal zat te lezen alleen heb ik het nooit gedurfd de stap te zetten om weg te gaan. Bang voor wat er komen ging. Toch nu 1,5 jaar geleden de stap gezet en op weg naar herstel daar helpt dit boek bij. Herkenning en erkenning. Daarbij ben ik op een kwart gestopt met de lijst waar herken je een narcist aan. Ik bleef met ja antwoorden. Door ook de fases te lezen ga je het zelf ook herkennen maar ook zo belangrijk erkennen. Voor iedereen die in zo een zelfde situatie zit of heeft gezeten; alle liefde en kracht toegewenst maar vooral geloof in jezelf; het ligt niet aan jou. Dat besef ik mij nu ook.

 by Franciska
Ingrijpend verhaal

Ik heb je boek al uit terwijl ik normaal niet zo snel lees heb wel wat tranen weggepinkt.
Wat een ingrijpend verhaal, wat hebben jullie een heftige/angstige tijd meegemaakt. Zo bijzonder dat je dit wilt delen.

 by Sylvana
Een aanrader

Ik neem helaas niet vaak de tijd om boeken te lezen vanwege mijn drukke werk en privé schema. Dit boek recent gekocht, naar aanleiding dat ik zelf uit een nare periode ben gekomen met mijn 2 kinderen. Ik heb het boek in een paar dagen tijd uitgelezen. Voor mij (helaas) erg veel herkenbare situaties. Er zijn weinig verhalen te vinden op internet e.d. van narcistisch misbruik. Dit boek is dan ook een aanrader!

 by Frans
Lastig weg te leggen

Het is lastig om het boek weg te leggen. Ondanks alle gruwelijkheden die jou overkomen zijn, leest het gemakkelijk. Ik weet dat het raar klinkt, toch is het zo.

 by Tanja
Wat een herkenning

Heftig maar fijn geschreven. Wat een herkenning, vooral de checklist.

 by Gabrielle
Zo geschreven dat je jezelf erin herkent

Echt zoals je met een narcist leeft en geeft moed om door te gaan om van een narcist af te komen. Geeft ook goede handvaten. En zo geschreven dat je jezelf erin herkent

 by Leonie
Mooi hoe je het hier ten positieve keert

Ik heb je boek vorige week gelezen. Wat een indrukwekkend verhaal. Die omschakeling steeds van donker naar licht... En jouw innerlijk gevecht... Mooi hoe je het hier ten positieve keert.

 by Amo
Moeilijk weg te leggen

Ben nu halverwege.... Indringend en moeilijk weg te leggen boek.

 by Mandy
In een avond uitgelezen

Heel heftig verhaal en goed geschreven. Ik heb het boek in een avond uitgelezen.

 by Tanja

Ik heb je boek in een dag uitgelezen. Wat een aangrijpend verhaal, maar ook goed geschreven. Ik heb respect voor hoe je je hiermee kwetsbaar opstelt en dat je je verhaal zo durft te vertellen aan de wereld.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»