VERTROUWEN

VRIJHEID

KALM

RUST

LEEF

BEWUST

Annemarie Braun 4

GLIMLACH

ONTSPAN

slider 5

KRACHTIG

ENERGIEK

OPLADEN

ONTSPAN

Psychotherapie – Auteur- Yoga – Mindfulness

For English click here

Annemarie Braun is psychodynamisch (relatie)therapeut en heeft sinds 2008 een eigen praktijk in Bodegraven. Ze heeft zich o.a. gespecialiseerd in traumaverwerking, herstel na narcistische mishandeling en KOPP (volwassen kinderen van ouders met psychiatrische problemen) problematiek. Ze geeft met regelmaat lezingen over deze onderwerpen. Daarnaast is ze mindfulness trainer en yogadocent. Jaarlijks organiseert ze retraites.

In februari 2023 is haar boek ‘Monddood- Aan een narcist ontsnapt’ verschenen.  In het autobiografische gedeelte van ‘Monddood’ beschrijft ze hoe haar  ex-partner het normaal vond haar dagelijks psychisch en lichamelijk te mishandelen. Annemarie is niet alleen: veel mensen belanden in relaties met personen die hen slaan of kleineren. Annemarie Braun leefde acht jaar in zo’n hel. Ze moest vluchten voor haar eigen veiligheid en die van haar kind.

Waarom is het zo lastig om te ontsnappen aan zo’n giftige relatie? Het boek ‘Monddood’ is een huiveringwekkende page-turner, maar het bevat ook een katern met duidelijke uitleg over narcistische mishandeling, onderzoeken en ook een checklist ‘Is mijn partner een narcist?’ die Braun schreef vanuit haar werk als therapeut.

het boek 'Monddood', aan een narcist ontsnapt.