YOGA & MEDITATIE LESSEN

Na 12 jaar een eigen yogastudio gerund te hebben en tot wel 14 groepslessen, van Power (Ashtanga) yoga, Vinyasa (Slow)Flow yoga, Yin yoga, Yin/Yang yoga en meditatie (o.a. Yoga Nidra) per week te hebben gegeven naast mijn praktijk voor psychodynamische therapie besloot ik in 2020 dat het tijd was voor wat meer rust in mijn leven. Ik verkocht de grote yogastudio maar yoga- en meditatielessen geven zit in mijn bloed en belangrijker nog in mijn hart. De oplossing is dus: meer mensen bereiken in minder tijd door een combinatie van live en online yogalessen. De yogalessen zijn na afloop van de Corona maatregelen “hybride” geworden en  kunnen dus naast dat ze online te volgen zijn ook weer bijgewoond worden op locatie.

Ik heb er voor gekozen om dit in een Facebookgroep: Online yoga met Annemarie, Tlaitmas & Marina  te doen. Omdat dit voor iedereen gebruiksvriendelijk is en omdat alle lessen erin blijven staan. Dus: vond je een les superfijn dan kun je deze zo vaak als je wilt opnieuw doen. In de groep vind je zowel yoga- en meditatielessen van mijzelf als van Tlaitmas en Marina die door mij opgeleid zijn. Daarnaast blijven alle lessen ook in de Facebook groep staan zodat je een schat aan yogalessen ter beschikking hebt die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Er staan nu al meer dan 300 lessen op je te wachten. Wil je mee doen met de online yogalessen? Dien dan een lidmaatschapverzoek in op Facebook Je betaalt €26 per maand.

Elke week komen er 4 lessen bij:

De dagen en tijdstippen van de lessen zijn vast. Elke week wordt er in de Facebookgroep bekend gemaakt wanneer de lessen “live”  zijn en daar kun je je ook aanmelden om bij de lessen aanwezig te zijn. De live lessen zijn bij te wonen bij HIIT Center, Tolnasingel 1 te Bodegraven. De lessen kun je uiteraard ook op een ander tijdstip volgen. Alle lessen blijven staan in de groep zodat je een overvloed aan yoga- en meditatielessen tot je beschikking krijgt zo lang je lid blijft van de groep.

Dit alles voor slechts €26 per maand. Zolang je lid blijft van de groep blijf je toegang houden tot alle lessen.