Yoga

Je zou kunnen zeggen dat ik met yoga geboren ben. Mijn vader was yogadocent dus vanaf heel vroeg was yoga al onderdeel van mijn leven. Toen ik afgestudeerd was als psychodynamisch therapeut en mijn praktijk opende kwam al gauw de gedachte dat het voor mijn clienten ook heel fijn zou zijn als zij aan yoga zouden kunnen doen. Daarop heb ik een opleiding tot Yoga docent gevolgd en ben ik les gaan geven aan mijn clienten. Al snel meldden zich ook niet clienten die geïnteresseerd waren in de yogalessen en na het huren van vele zaaltjes ontstond uiteindelijk de eerste yogastudio van Bodegraven. Waar ik de eerste 10 jaar alle lessen zelf gaf ben ik later docenten op gaan leiden. Met hen heb ik de laatste 2 jaar alle groepslessen verzorgd. Per 1 april 2020 heb ik de grote yogastudio verkocht en geef ik samen met een door mij opgeleide docent: Marina nog 4 yogalessen per week in een kleinere studio. Deze lessen zijn zowel live als online te volgen. Klik hier voor meer informatie: Yoga lessen volgen

Door de jaren heen heb ik een heel eigen stijl ontwikkeld en maak ik tijdens mijn lessen ook gebruik van kennis als psychodynamisch therapeut en mindfulness trainer. Mijn grote passie is anatomie en ik sta er dan ook om bekend dat ik aan iedereen les kan geven. Het maakt niet uit met welke beperking je moet leven: ik pas met liefde yogahoudingen aan op wat jij nodig hebt. Zowel op het lichamelijke als het mentale en emotionele vlak.

De afgelopen 15 jaar heb ik enorm veel yoga opleidingen, teacher trainingen, workshops en aanvullende anatomie cursussen gedaan. Ik ben geschoold in en heb veel ervaring met: power yoga, ashtanga yoga, vinyasa flow yoga, yin yoga, hatha yoga, restorative yoga, yin/yang yoga, meditatie, mindfulness en yoga nidra. Al deze vormen kun je dus in mijn yogalessen terugvinden.

Yogalessen volgen

Hier lees je meer over mij

Hier lees je meer over de yogavormen waar ik les ingeef.