Yoga & Geniet vakantie Italië 8 t/m 15 juni 2024

Dé Yogavakantie voor levensgenieters

For English click here

Uniek concept:

Ontspannen en inspannen, cultuur, relaxen, luxe, genieten en lekker eten!

Geen detox of andere ontberingen? Maar gewoon heerlijk Yoga en meditatie beoefenen op vakantie onder leiding van een ervaren docent en niet inleveren op luxe, cultuur, mooie excursies, gezelligheid en lekker Italiaans (eventueel vegetarisch) eten en (wijn) drinken en dat ook nog tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Voor iedereen die al Levensgenieter is, of het wil worden. Voor hen die al weten wat Yoga voor je doet, of dit voor het eerst willen ervaren. Zowel beginners als gevorderden vinden uitdaging!. En voor iedereen tussen de 18 en ….. die op een geweldige locatie Yoga en Genieten naar het volgende niveau wil brengen.

Programma

Sinds 2011 mogen we dit unieke concept neerzetten in Umbrie, Italië. 

Het programma is op basis van halfpension (ontbijt en avondmaaltijden inclusief wijn en water inbegrepen) en inclusief alle 13 yogalessen van 1,5 uur.

De yogalessen en maaltijden gebruiken we samen. Maar het is zeker ook mogelijk om samen te reizen met een partner die niet deelneemt aan de Yogalessen.

Daarnaast geldt voor ons: Heb je andere plannen of wil je vooral géén programma? Prima! Niets hoeft, alles mag: de kunst van het leven genieten staat bij ons voor op!

Iedere ochtend beginnen we na een kopje thee en koek/fruit met een 1,5  uur durende Yogales (Vinyasa Flow Yoga). Na de les staat er een overheerlijk ontbijt voor je klaar.

Iedere namiddag besluiten we de dag met 1,5 uur Yin yoga en meditatie (Yoga Nidra). Dit gedeelte wordt door de deelnemers als hele bijzondere verdieping ervaren.

Daarnaast bieden we optioneel een heerlijke wijnproeverij met lunch op échte Italiaanse wijze aan. Tevens is er mogelijkheid tot mountainbiken en paardrijden in de nabije omgeving. Alles kan door ons voor worden geregeld. Ook wandelaars kunnen direct vanaf de locatie genieten van de meest prachtige en soms uitdagende wandelingen.

Cultuurliefhebbers halen hun hart op aan de kunst en architectuur, kastelen, kerken en kloosters in middeleeuwse steden als Perugia, Assisi, Todi, Orvieto en Spoleto. Verspreid over de streek vindt u werk van beroemde kunstenaars als Giotto en Piero della Franscesca en de Umbrische schilder Perugino.

In Toscane waant u zich in een andere wereld: hier viert de Renaissance hoogtij.U slentert door de straatjes van Montepulciano en Pienza, gaat u winkelen in Siena of plant u een dagtrip naar Florence. Maar ook de natuurlijke warme bronnen van San Casciano dei Bagni zijn een bezoekje meer dan waard! Wie wil er nu niet als de Romeinen in de open lucht badderen….

Yoga en Meditatie

De Yogalessen die in de ochtend gegeven worden zijn Vinyasa Flow Yoga lessen. Deze lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden. De lessen worden zowel in het Nederlands als het Engels gegeven worden.

De lessen aan het einde van de dag zijn een combinatie van Yin Yoga en meditatie. Deze lessen zijn voor alle niveau’s te volgen. Ook Yoga Nidra komt uitgebreid aan bod. Alle deelnemers van de afgelopen jaren van zowel onze Yoga & Geniet weekenden als weken in Italië ervaren dit gedeelte als een enorme verdieping. Een verbreding van hun Yoga kennis, maar ook inzicht in eigen situaties en het vergroten van de ontspanning. Het is wel de slagroom op het toetje genoemd.

Bekijk een Vinyasa yogales die tijdens een Yoga & Geniet vakantie gegeven is: http://https://vimeo.com/503184700

Bekijk een Yin yogales die tijdens een Yoga & Geniet vakantie gegeven is: http://https://vimeo.com/481340470

Wie zijn wij?

Ook op onze Yoga & Geniet vakantie zul je bij ons, Rob en Annemarie Braun, zoals je (misschien al) van ons gewend bent in de Yogastudio, online yoga- en meditatielessen en de psychotherapeutische praktijk van Annemarie in goede handen zijn.

Annemarie heeft een praktijk voor psychotherapie en coaching en is Yoga docente. Yoga is haar met de paplepel ingegoten. Haar vader gaf in haar vroege jeugd al yoga lessen. Daarnaast heeft zij een jarenlange klassiek ballet achtergrond. Pas toen zij al enige tijd therapeut was kwam de wens om zelf ook yoga lessen te gaan geven. Door haar praktijk zag zij steeds meer het belang van het bewust omgaan met lichaam en geest. Power Ashtanga/Vinyasa Flow Yoga en het herstellende en ontspannende Yin Yoga geven daar voor haar de beste invulling aan. De kracht, de dynamiek maar zeker ook het met beide benen op de grond staan maken deze vormen van Yoga voor haar zo aantrekkelijk. U zult dit dan ook in iedere les bij haar terugvinden. Omdat Yoga een oneindige reis is blijft ze met veel plezier na- en bijscholing volgen bij nationale en internationale docenten o.a. Tonnie Goes, Baron Baptiste, Doug Keller, Robert Boustany, Kino McGregor, David Swenson, Skadi van Paasschen en vele anderen.

 

Rob zal tijdens uw verblijf uw gastheer zijn. Rob ’s grootste passie is lekker eten en drinken! Rob is vinoloog, hobby kok, enthousiast gastheer maar vooral Levensgenieter! Rob is helemaal in zijn element als jij dat bent. Hij zal zich deze week dan ook voor de volle 100% voor je inzetten en heeft maar één wens: dat jij Geniet!

 

 

Boekingen

Bent u net zo enthousiast als wij geworden? Via het boekingsformulier kunt u zich aanmelden.

Voor vragen neem contact op met info@annemariebraun.nl