Yoga & Geniet vakantie Italië 17 t/m 24 juni 2023

Locatie

De locatie staat op een heuvel middenin het groen. Het uitzicht is indrukwekkend; aan de voorkant van het huis kijkt u, langs het zwembad, kilometers naar het zuidwesten, richting Toscane. Aan weerszijden van het huis is het uitzicht niet minder mooi; u ziet ofwel de boerderijen van de buren in de verte liggen, ofwel de torentjes van het dorp Monteleone d’Orvieto, dat op 490 meter hoogte ligt.

Het huis ligt op een stuk grond van ruim een halve hectare, dat aan weerszijden van het huis naar beneden loopt. Hierdoor wordt het gevoel ‘op een heuvel te zitten’ versterkt. Ook de weg naar het huis benadrukt de privacy die de locatie biedt; hij wordt slechts gebruikt door de buren en een enkele tractor.

 

De tuin is, nadat het huis voltooid was, zorgvuldig aangelegd. Het middelpunt van de tuin is het grote, ovale zwembad (14 x 8 meter), dat in een lager gelegen gedeelte van de tuin ligt. Allerhande bloemen en planten sieren de borders rondom het huis, van de bloeiende oleander tot geurige rozen. En natuurlijk wordt de omgeving gekenmerkt door olijfbomen en cipressen!

Voor meer informatie en foto’s klikt u hier

Boeken

Bent u net zo enthousiast als wij geworden? Via het boekingsformulier kunt u zich aanmelden.

Vragen? Neemt u contact op met Annemarie of Rob Braun via info@annemariebraun.nl 

  • Voor meer informatie over tarieven, klik hier
  • Voor meer informatie over het programma, klik hier
  • Net zo enthousiast als wij? Boek hier
  • Voor meer informatie over vervoer naar de locatie, klik hier
  • Voor meer foto’s klik hier