Route

MET DE AUTO NAAR DE LOCATIE

Op 1526 kilometer van Amsterdam ligt Monteleone d’Orvieto en een kilometer buiten het dorp (hemelsbreed) ligt de locatie. Het dorp en het huis zijn goed bereikbaar via de Autostrada A1 vanuit het noorden en vanuit het zuiden.

MET DE TREIN NAAR DE LOCATIE

Vanuit Nederland kun je een treinreis boeken naar Rome Termini. Aldaar aangekomen neem je de trein naar Fabro . Transfer van Fabro naar de locatie wordt na overleg door ons verzorgd.

MET HET VLIEGTUIG NAAR DE LOCATIE

  1. Het vliegveld van Perugia (Umbrië) ligt op slechts 50 kilometer van Casa San Carlo. Vanaf april 2020 vliegt Transavia naar Perugia vanaf Rotterdam/Den Haag. Echter de vlucht komt meestal pas laat in de avond op de dag van de start aan en de weg is dusdanig dat u moet rekenen op een rit van ongeveer 1,5 uur. Het huren van een auto is noodzakelijk vanaf dit vliegveld omdat openbaar vervoer niet beschikbaar naar de locatie is en een transfer erg duur.
  2. Rome Fiumincino is het grootste vliegveld van Rome en ligt aan de zuidwestkant van de stad. Om bij Casa San Carlo te komen moet u eerst om Rome heen; de afstand is 178 kilometer. U volgt de autostrada A1 naar het noorden (richting Florence) en rijdt zo Umbrië in.
  3. Rome Ciampino is het vliegveld aan de zuidkant van Rome (Lazio). Vanaf het vliegveld is het 165 kilometer naar Casa San Carlo. Ciampino is een klein vliegveld en eenvoudig te bereiken. Het is gemakkelijk om ter plekke een auto te huren; daarna volgt u de autostrada A1 naar het noorden (richting Florence).
  4. Het vliegveld Amerigo Vespucci van Florence(Toscane) ligt op 160 kilometer van Casa San Carlo. Het is een piepklein vliegveld waar u dus snel landt en wegrijdt; U hoeft slechts de autostrada A1 in zuidelijke richting (richting Rome) te volgen.
  5. Pisa (Toscane) ligt het verst af van Casa San Carlo, namelijk 240 km. Toch is het een prima alternatief, omdat het een klein vliegveld is en ook het grootste deel van de reis over de A1 gaat.